Ξεκίνα Προσωπική Προπόνηση ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ MINI GROUP Semi-Personal Training (mini group)

Τι είναι το Semi-Personal Training

Το Semi-Personal αποτελείται από mini group 3 – 4 ατόμων, οπού με την καθοδήγηση έμπειρου προπονητή o ασκούμενος πραγματοποιεί το δικό του ατομικό πρόγραμμα ανάλογα τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του.

Το Semi Personal αποτελεί την οικονομικότερη λύση και εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα σύμφωνα με τους στόχους σας.

Ο αθλούμενος έχει τον δικό του προσωπικό εξοπλισμό προπόνησης και με την βοήθεια του προσωπικού γυμναστή του το πρόγραμμα αγγίζει τα standards μια ατομικής προπόνησης δίνοντάς σας κίνητρα, στόχους και παρακίνηση έτσι ώστε να φτάσετε στο επίπεδο που επιθυμείτε.

Γιατί να επιλέξετε Semi-Personal Training

Για όσους χρειάζονται παρακίνηση, ενέργεια και αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα, το semi-personal είναι η λύση. Η υποστήριξη, η σωστή καθοδήγηση και η ενθάρρυνση από τον προπονητή σας θα σας κρατήσουν συνεχώς κινητοποιημένους. Επιπλέον ο συνδυασμός αυτός του personal training σε mini group θα έχει ως αποτέλεσμα να γυμναστείτε με πλήρη ασφάλεια, εκπληρώνοντας ολους σας τους στόχους και επαναπροσδιορίζοντας συνεχώς νέους καθώς θα βελτιώνεστε. Το semi-personal training απευθύνεται σε κάθε άνθρωποανεξάρτητα από ηλικία, φυσική κατάσταση, καθώς η ατομικότητα και οι προσωπικοί στόχοι αποτελούν προτεραιότητα μας σε κάθε σας προπόνηση.

Πλεονεκτήματα

  • Στο Semi Personal Training ο προπονητή σας είναι ένας επαγγελματίας που βρίσκεται πάντα δίπλα σας για να σας καθοδηγήσει σωστά σε όλες σας τις ανάγκες σας.
  • Έχει αποκλειστικό στόχο την σωστή σας εξάσκηση, ανεξάρτητα από την ηλικία σας ή την φυσική σας κατάσταση τροποποιώντας πάντα το πρόγραμμα στο επίπεδο και στις ικανότητες σας.
  • Η εξατομικευμένη προσοχή του προπονητή σας βοηθά να γυμναστείτε σωστά,  χρησιμοποιώντας αποτελεσματικά τον εξειδικευμένο εξοπλισμό με ασφάλεια αποτρέποντας σας απο λανθασμένες τεχνικές, κινήσεις και φυσικά τραυματισμούς που μπορούν να προκληθούν.
  • Η συνεχής παρακίνηση και ενθάρρυνση θα σας προσφέρουν ψυχολογικά κίνητρα που θα βελτιώσουν αισθητά την διάθεση σας για την συμμετοχή στις προπονήσεις σας και έτσι στόχος είναι η άσκηση να αποτελέσει τρόπος ζωής.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ MINI GROUP

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ