Εσωτερικός χώρους του γυμναστηρίου Trainforlife Σέρρες

ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΣ

Όραμα και προτεραιότητα μας είναι, να σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση γυμναστικής και μια μοναδική εμπειρία προπόνησης, με σκοπό να είστε πιο υγιείς, πιο λειτουργικοί και να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας.

Μέσα από την ποικιλία των προγραμμάτων μας, τον σωστό προπονητικό σχεδιασμό τους, και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα σας βοηθήσουμε να καταφέρετε και να πετύχετε όλους σας τους στόχους.

Στο TFL-Human πιστεύουμε ότι η άσκηση συντελεί στην ψυχολογική ισορροπία και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να μας εμπιστευτείτε σε ένα μοναδικό ταξίδι Wellness Fitness & ευεξίας!

Owner & Head Coach, ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΤΖΗΗΛΙΑΣ

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Α.Π.Θ. καθώς και απόφοιτος του Τμήματος Διατροφής-Διαιτολογίας του ΑΤΕΙΘ.
Παράλληλα, παρακολουθεί μεταπτυχιακές σπουδές στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης με αντικείμενο: “Λειτουργική Διαχείριση Τραυματισμών σε Αθλητές και Ασκουμένους ”.

Έχει πιστοποιηθεί ως Personal Trainer όπως και ως CrossFit L1 Trainer (Milano 2014) ενώ έχει παρακολουθήσει πλήθος επιμορφωτικών σεμιναρίων, τόσο πάνω στα αθλήματα της Ενόργανης Γυμναστικής και της Άρσης Βαρών όσο και στην αποκατάσταση τραυματισμών.

Ακόμη, αποτελεί τον βασικό συνεργάτη-καθηγητή της σχολής Elite Trainers Education για την πόλη των Σερρών.
Διδάσκει στην ενότητα Strength & Conditioning – Athletic Performance καθώς και στα αντικείμενα της Θεραπευτικής Άσκησης και του Personal Training Fundamentals. Οι εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου TFL-Human Performance αποτελούν και την έδρα της σχολής Elite Trainer Education για την πόλη των Σερρών.

Profile Picture of Petros Chatziilias

Η φιλοσοφία μας είναι ότι η άσκηση αποτελεί τρόπο ζωής και παίζει καθοριστικό ρόλο στην βελτίωση της ποιότητας της.

Σας περιμένουμε να γνωρίσετε την ομάδα μας καθώς και τα πιο πρωτοποριακά προγράμματα άσκησης.

ΤΙ ΘΑ ΒΡΕΊΤΕ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΉΡΙΟ ΜΑΣ

Εσωτερικές & Eξωτερικές Eγκαταστάσεις

Οι καινούργιες μας εγκαταστάσεις διαθέτουν 500m² φυσικά αεριζόμενο χώρο για να προπονηθείτε με ασφάλεια και να πετύχετε τους στόχους σας.

Πρόγραμμα Διατροφής

Στο γυμνάστηριο μας θα σας καθοδηγησουμε πλήρως στο κομμάτι της ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής με αποτέλεσμα ένα πιο υγιές και αδύνατο σώμα. Σας παρέχουμε προγράμματα για όλες τις ανάγκες κ κατηγορίες αθλούμενων, απώλεια λίπους, αύξηση μυϊκόυ ιστού, ισορροπημένη διατροφή.

Ποιοτικός εξοπλισμός

Είμαστε το πιο εξοπλισμένο γυμναστήριο στην πόλη στο κομμάτι του Functional Training και WOD. Ο εξοπλισμός μας πληροί όλες τις προβλεπόμενες προδιαγραφές έτσι ώστε να ασκηθείτε με ασφάλεια κ να απολαύσετε το κάθε Workout σας.

Τμηματα Fitness & WOD

Τα μαθήματα μας ανήκουν στην κατηγορία του Functional Training που αφορά ότι πιο σύγχρονο και καινοτόμο υπάρχει στις μέρες μας στον χώρο του Fitness. Θα βρείτε τμήματα WOD, TRX-HIIT, Strength classes, Endurance classes, Yoga.

Φιλικό περιβάλλον

Στο γυμνάστηριο μας θα γίνεται μέλος σε μια υπέροχη κοινότητα όπου προτεραιότητα μας είναι η ομαδικότητα και ο σεβασμός απέναντι στους άλλους. Το περιβάλλον είναι φιλικό και ο τύπος των ο ομαδικών τμημάτων μας προάγει την επικοινωνία μεταξύ των μελών μας.

Ομαδικά τμήματα

Τα ομαδικά μας τμήματα είναι πάντα στη φιλοσοφία του group personal training με αποτέλεσμα να εξυπηρετούνται οι ανάγκες και οι προσδοκίες κάθε αθλούμενου.

Έμπειρους Προπονητές

Όλοι τους είναι άρτια εκπαιδευμένοι από τον μεγαλύτερο οργανισμό Fitness στην Ελλάδα και συνεργάτη μας Elite Trainers Education

ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Βρείτε μας στο χάρτη ή επικοινωνήστε μαζί μας,με ένα email ή με μια τηλεφωνική κλήση.

Ώρες Λειτουργίας

  • Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 13:00 , 16:00 – 23:00
  • Σάββατο 11:00 – 13:00 , 18:00 – 21:00